Contentbureau
voor duurzaamheid en innovatie

Pantarein maakt hoogwaardige content over duurzaam ondernemen en innovatie. We werken voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Onze focus op duurzaamheid en ons team van exacte wetenschappers, content- en marketingstrategen, inhouse-redacteurs en designers maken ons uniek in de Vlaamse communicatiebranche.

Belgische parlementen scharen zich achter klimaatvisie

Een primeur voor België: de Kamer en de parlementen van Brussel, Vlaanderen en Wallonië zijn het eens geworden over een gemeenschappelijke verklaring over het klimaatbeleid. Pantarein Publishing bereidde de analyse voor waarop die verklaring gebaseerd is.

Lees meer

Bussen rijden vlotter langs corridors zonder flessenhalzen

Vlot openbaar vervoer: het blijft een heikel punt. Tot voor kort werden flessenhalzen in het verkeer een voor een weggewerkt. Een nieuwe ‘corridoraanpak’ moet maatregelen beter op elkaar afstemmen.

Lees meer

Green Deal Circulair Aankopen uit de startblokken

Het doel van de Green Deal Circulair Aankopen is helder: meer dan honderd circulaire aankoopprojecten realiseren en kennis over circulair aankopen ontwikkelen, delen en verspreiden. Voor het magazine OVAM.link vroegen we twee deelnemende organisaties naar hun verwachtingen.

Lees meer
Voor bedrijven, overheidsdiensten en andere organisaties maken we print en online publicaties met een visie. We hebben onder meer zo'n 15 magazines in portefeuille.
Uw wetenschappelijk werk verdient een boeiende rapportering, uw beleid een helder plan. Wij maken bevattelijke publicaties over moeilijkere thema’s.
Doeltreffende communicatie vertrekt altijd vanuit inhoud. Wij tekenen samen met u uw strategie en communicatieplan uit, en realiseren vervolgens wat we u adviseren.

Nieuws

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België