Contentbureau
voor duurzaamheid en innovatie

Pantarein maakt hoogwaardige content over duurzaam ondernemen en innovatie. We werken voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Onze focus op duurzaamheid en ons team van exacte wetenschappers, content- en marketingstrategen, inhouse-redacteurs en designers maken ons uniek in de Vlaamse communicatiebranche.

Acht keer een nieuwe kijk op de circulaire economie

Eind februari streek het toonaangevende World Resources Forum (WRF) neer in Antwerpen. Meer dan 750 bedrijfsleiders, wetenschappers en beleidsmakers ontleedden de kracht van de circulaire economie en de link met de klimaatverandering.

Lees meer

Pantarein wint persprijs voor reeks over SDG’s

Susanova, ons mediaplatform over duurzaam ondernemen en innoveren, neemt binnenkort in een reeks artikels de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen in België en Vlaanderen onder de loep. Om de reeks uit te werken, hebben we de Persprijs Duurzame Ontwikkeling 2019 gekregen.

Lees meer

Pantarein ontvangt Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Bij Pantarein dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is de rode draad doorheen ons werk, maar we willen ook een duurzame, toekomstgerichte onderneming en werkgever zijn. Sinds vorig jaar maken we ons engagement om duurzaam te ondernemen officieel in het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Lees meer
Voor bedrijven, overheidsdiensten en andere organisaties maken we print en online publicaties met een visie. We hebben onder meer zo'n 15 magazines in portefeuille.
Uw wetenschappelijk werk verdient een boeiende rapportering, uw beleid een helder plan. Wij maken bevattelijke publicaties over moeilijkere thema’s.
Doeltreffende communicatie vertrekt altijd vanuit inhoud. Wij tekenen samen met u uw strategie en communicatieplan uit, en realiseren vervolgens wat we u adviseren.

Nieuws

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België