Contentbureau
voor duurzaamheid en innovatie

Pantarein maakt hoogwaardige content over duurzaam ondernemen en innovatie. We werken voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Onze focus op duurzaamheid en ons team van exacte wetenschappers, content- en marketingstrategen, inhouse-redacteurs en designers maken ons uniek in de Vlaamse communicatiebranche.

Duurzame revolutie in Vlaamse voedingsindustrie

De bio-aardbeien op uw bord, herbruikbare verpakkingen in de supermarkt, voedingswaren uit de korte keten: het gonst van de innovatie in de voedingssector. Hoe ziet de duurzame toekomst van voeding en de voedselindustrie eruit? In het dossier Future Food, onderdeel van ons mediaplatform Susanova, maken we de balans op.

Lees meer

Vlaamse Wetenschapsagenda komt stap dichterbij

Van 15 tot 25 oktober organiseert het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (FWO) de Nachten van de Wetenschap, de volgende fase in het traject naar de Vlaamse Wetenschapsagenda. Pantarein werkt mee aan de creatieve invulling en vormgeving van dit grootschalige participatieproject en verzorgt de redactie van de Wetenschapsagenda.
Lees meer

Laatste heiwerken voor nieuwe kaaimuur in Antwerpse Nieuw Zuid

Ter hoogte van de Antwerpse wijk Nieuw Zuid vervangt waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg nv de historische kaaimuur. Deze week is de aannemer gestart met de allerlaatste heiwerken aan de Ledeganckkaai. Pantarein houdt buurtbewoners en geïnteresseerden op de hoogte van de vorderingen via nieuwsbrieven, de website van het Sigmaplan, Twitter en Facebook.

Lees meer
Voor bedrijven, overheidsdiensten en andere organisaties maken we print en online publicaties met een visie. We hebben onder meer zo'n 15 magazines in portefeuille.
Uw wetenschappelijk werk verdient een boeiende rapportering, uw beleid een helder plan. Wij maken bevattelijke publicaties over moeilijkere thema’s.
Doeltreffende communicatie vertrekt altijd vanuit inhoud. Wij tekenen samen met u uw strategie en communicatieplan uit, en realiseren vervolgens wat we u adviseren.

Nieuws

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België