Vandaag lanceren we Susanova: het nieuwe mediaplatform over duurzaam ondernemen en innoveren. Onder het motto ‘Sustainable business, better business’ creëert Susanova een podium voor voorbeeldcases, relevante trends, veelbelovende technologieën en nieuwe businessmodellen.

SDG’s, klimaatdoelstellingen, circulaire economie …: duurzaam ondernemen begint over de hele wereld momentum te krijgen. Mee zijn met de laatste ontwikkelingen is meer dan ooit noodzakelijk. Susanova helpt beslissers in het bedrijfsleven die met duurzaamheidsuitdagingen geconfronteerd worden. Door duurzame businesscases, technologische innovaties en concrete toepassingen te bundelen op één centraal platform. Betrouwbaar, relevant en hapklaar. Mblad, het b2b-magazine dat we sinds 2016 uitgeven, krijgt een nieuw concept en wordt geïntegreerd in Susanova.

Crossmediaal

Susanova is een crossmediaal platform. Op Susanova.be brengen we dagelijkse updates van de actualiteit en de nieuwste ontwikkelingen, wekelijks verdiepende content en elke maand een dossier. Elke week versturen we ook een e-zine met een selectie van de belangrijkste artikels. Het relevantste nieuws verschijnt op Facebook, Twitter en LinkedIn. En vier keer per jaar brengen we een thema-editie van Susanova-magazine uit.

Benieuwd wat Susanova in petto heeft? Dit filmpje zet het allemaal op een rij. Of klik rechtstreeks door naar Susanova.be.

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België